Traductor

divendres, 15 de maig del 2015

Tercer dia a les Illes Phi Phi

Avui és l'últim dia que estaré a les Illes Phi Phi, així que com tinc poc de temps, a les 8 del matí aniré a l'Illa Ko Phai (Illa del bambú). És una petita illa circular, i és l'única que no formacions rocoses com la resta. No està deserta, però és bastant tranquil·la.

Com que en tan sols una hora és pot donar la volta a tota la illa, passejaré tranquil·lament durant tot el matí i dinaré a l'únic restaurant de l'illa. Després em passaré des de després de menjar fins a les 7 de la tarda a la platja. Quan em renti a les dutxes, agafaré la barca i aniré cap a l'aeroport.

Segon dia a les Illes Phi Phi

El segon dia aniré a l'Illa Ko Phi Phi Don. És la major de les illes Phi Phi, a Tailàndia. És l'única illa en el grup amb habitants permanents.

És una illa volcànica a gran part composta de pedra calcària. Aquesta gairebé separada en dues illes, però un fil de terra plana la connecta. En aquest tram es troba la ciutat més gran de l'illa, així com la majoria dels ressorts o complexos turístics.



Per el matí, sobre les 10, aniria a passejar per veure el paisatge. Aleshores, després d'haver passejat i haver vist una mica la naturalesa, sobre les tres del mig dia, aniria a passar el dia de platja en platja.
Com a la gran majoria de platges es pot bussejar per veure l'espectacular fauna marina. Sobretot aniria a la platja Monkey Beach, on hi han micos.
                                 

dijous, 7 de maig del 2015

Primer dia a les Illes Phi Phi

Islas Phi PhiLes Illes Phi Phi són un arxipèlag que es troba en el mar d'Andaman, al sud de Tailàndia.

En els últims anys s'ha convertit en un lloc molt popular per al turisme i s'estan construint molts hotels ja que cada cop hi ha més demanda de turistes que s'hi volen allotjar.  

A més, en aquestes illes s'han filmat pel·lícules com ''La isla de las cabezas cortadas'' o ''La playa'' on sortia l'actor Leonardo Di Caprio.








 
El primer dia m'allotjaré l'illa Ko Phi Phi Lee. Es tracta d'una illa composta per penya-segats de roca calcària que emergeixen fins a centenars de metres sobre el nivell del mar. Allà es va rodar la pel·lícula de ''La playa''. Primer aniré a veure la platja sobre les 4 de la tarda, que és diu Bahía Maya. Després aniria a bussejar a Loh Samah sobre les 7 de la tarda per poder veure els peixos exòtics.